Цена за реклама в Google

Цената за рекламиране в Google зависи от вида на рекламата и броя на създадените рекламни кампании. Цените в долните пакети са за създаване на една рекламна кампания. Свържете се с нас за да получите отстъпка при създаване на ежемесечни или ежеседмични рекламни кампании за дълги периоди от време. В цените не е включен месечния бюджет, който се плаща на Google.

Всички реклами се създават от ИТ специалисти, които са сертифицирани от Google ADW за създаване на определените рекламни кампании. Доверете ни се и ще си спестите ценно време и пари от неправилно настроени реклами, които не ви нося друго освен загуби.

Рекламите в Google ще помогнат на вашият бизнес да изпревари вашите конкуренти.
С тях вие винаги ще бъдете по-близо до вашите потенциалните клиенти.
Цена за реклама в Google

Реклама в търсачката Google

Рекламата се показва на първата страница в резултатите на търсачката Google. Вие плащате само, ако някой кликне на рекламата и посети вашият сайт.

Вие определяте  месечен бюджет и ключовите думи, които ще активират показването на вашата реклама.

Рекламата е подходяща за достигане на потенциални клиенти, които вече се интересуват и търсят подобни на вашите продукти или услуги в Google.

Цена за една кампания - от 520 лв

Цена за дисплейна реклама

Дисплейна реклама в Google

Рекламата се показва в диплейната мрежа на Google под формата на рекламни банери. Дисплейната мрежа достига до 90% от всички потребители в интернет. В тази реклама може да показвате вашата реклама в определени региони на определена аудитория от потребители.

Рекламата е подходяща за достигане на потенциални клиенти, които разглеждат определени сайтове в интернет. С тази реклама се постига и голям ефект при налагане на марка или друга услуга.

Цена за една кампания - от 600 лв

Цена за ремаркетинг в Google

Ремаркетинг в Google

Рекламата се показва в дисплейната мрежа и в търсачката на Google на хора, които вече са посетили вашият сайт.

Рекламата може да се показва и само на хора извършили определено събития във вашият сайт. Например само на хора добавили продукт във вашият онлайн магазин, на хора направили покупки във вашият магазин и други подобни поведения на потребителите.

Цена за една кампания - от 850 лв

Цена за реклама в You Tube

Дисплейна реклама в Google

Рекламата се показва в You Tube докато потребители гледат любимите си клипове.  Рекламите могат да бъдат банери със снимки, текстови реклами или видео клипове.

Тази реклама е подходяща за достигане на потенциални клиенти в определена аудитория или за налагане на марка или други услуги.


Цена за една кампания - от 750 лв