Създаване на онлайн магазин

Създаване на онлайн магазин

Онлайн магазин с уникален дизайн

Ще изградим вашият онлайн магазин с всички необходими функции за да започнете с успешни продажби. Ние не използваме готови теми, ще изработим вашият магазин с уникален дизайн създаден специално за вас. Резултата ще бъде разпознаваем бранд, който ще ви отличава пред вашите конкуренти.

 

Какво е онлайн магазин?

Онлайн магазина представлява уеб сайт от който посетителите могат да купуват продукти или услуги. Доставката на поръчките в повечето случаи се изпълнява от куриерска фирма.

Онлайн магазините се достъпни от целия свят. Това дава неограничена възможност за развитие на фирмите. За собствениците на онлайн магазините не е задължително да имат физически магазин. Те може да продават само онлайн.

 

Какво е онлайн магазин
Изграждане на онлайн магазин

Изграждане на онлайн магазин

За да създадем вашият онлайн магазин ще имаме нужда от информация за фирмата предоставена в текстов файл. Снимки на на няколко продуктите или услугите с който се занимавате. Онлайн магазина има административен панел за контрол на съдържанието. Чрез него вие ще можете  да редактирате продуктите или услугите, както и да добавяте нови.

Хостинг и домейн за онлайн магазин

Ако все още нямате домейн, свържете се с нас и ние ще ви съдействаме. Хостинга също е наша работа. Ще поставим сайта ви на един от нашите бързи VPS сървъри. Без добър хостинг не е възможно да имате работещ онлайн магазин. Качествения хостинг ще направи онлайн магазина ви да се зарежда бързо, а това ще се хареса на вашите клиенти. Много важно е да се знае, че бързите онлайн магазини се подреждат на по предни позиции от Google.

Домеин на онлайн магазин
SEO на онлайн магазин

SEO на онлайн магазин

SEO е важна част от вашият онлайн магазин. Ако SEO-то липсва трудно ще направите продажби. Когато създаваме нашите магазини ние винаги правим стартова SEO оптимизация. Чрез нея онлайн магазина ви ще достигне на първа страница Google, само ако конкуренцията във вашата област е слаба. Ако конкуренцията е средна можа да достигнете до втора или трета страница. При голяма конкуренция ще достигнете до четвърта или пета страница или изобщо няма да ви има в резултатите на търсачката.

Нужни са между един и три месеца докато онлайн магазина достигне до максималната си позиция. Това е момента в който  трябва да преминем към следващи етап от оптимизацията. Тя  ще ни отведе до главни позиции в Google и другите търсещи машини. 

Facebook за онлайн магазин

Реклама във Facebook на онлайн магазин

Вашият онлайн магазин ще има нужда от реклама във facebook. Чрез нея максимално бързо ще достигнете до потенциални клиенти. Рекламата на онлайн магазина може да се показва на определена аудитория от хора. Можем да рекламираме на хора в зависимост от техните интереси или само в определен регион.

Реклама в Google на онлайн магазин

Рекламата в google ще позволи на вашият онлайн магазин да достигне на първа страница дори от първия ден на неговото създаване. Но е много възможно цената на клик да е твърде висока, ако SEO оптимизацията все още не е сработила. Затова е добре да се изчака появяването на онлайн магазина в резултатите от търсенето. Тогава позицията на рекламата и цената за клик ще бъдат много по-добри. Но, ако продуктите които ще продавате са в своята сезонна продажба е добре да се пусне рекламата. Това е така, защото големите поръчки, ще покрият и големите разходи за реклама. И все пак всеки продукт е специфичен и има нужда от своето анализиране.