Цена за реклама в META

Когато говорим за МЕТА имаме в предвид facebook и Instagram. Цената за рекламиране в тези социални мрежи зависи от вида на рекламата и броя на създадените реклами. Цените в долните пакети са за създаване на една рекламна кампания. Свържете се с нас за да получите отстъпка при създаване на ежемесечни или ежеседмични рекламни кампании за дълги периоди от време. В цените не е включен месечния бюджет, който се плаща на социалната мрежа.

Всички реклами се създават от ИТ специалисти с дългогодишен опит в създаването на рекламни кампании. Доверете ни се и ще си спестите ценно време и пари.

Рекламите във facebook и Instagram ще помогнат на вашият бизнес да е винаги близо до вашите потенциални клиенти.
цена за реклама във facebook

Реклама във facebook

Рекламата се показва в социалната мрежа на facebook. Целта на рекламата е да се изпратят посетители към вашия уебсайт или онлайн магазин с цел покупка на продукт, услуга, популяризиране на марка.

Чрез рекламата се събират нови харесвания на страницата. Новите харесвания са от хора, които са имат интерес към вашият продукт или услуга. По този начин вие събират качествена аудитория от бъдещи потенциални клиенти.

Цена за една реклама във facebook - от 100 лв

Цена за ретаргетинг във facebook

Ретаргетинг във Facebook

Рекламата се показва в facebook на хора, които преди това са посетили вашия сайт. Може да се рекламира само на хора добавили продукти в количката за пазаруване или само на такива които вече са купили нещо в последните няколко месеца от онлайн магазина или други подобни взаимодействия от вашият сайт.

Чрез тази реклама може да изпращате рекламни послания към хора, които вече са взаимодействали с вашият бизнес. Препоръчва се за налагане на марка.

Цена за една кампания във facebook - от 200 лв

цена за реклама в Instagram

Реклама в Instagram

Услугата представлява организиране на рекламна кампания в Instagram, при която целта е да се изпратят посетители на вашия уебсайт. Целта може да бъде покупка на продукт, поръчване на услуга или популяризиране на марка.

Тази кампания помага за събиране на последователи на страницата, който ще са бъдещи потенциални клиенти.

Цена за една кампания - от 100 лв