Изработка на уеб сайт

Създаване на уеб сайт
Изработка на уеб сайт специално за вас

Ние ще създадем вашият уеб сайт така както винаги сте си го представяли. Нашите сайтове се изработват с внимание към всеки детайл и имат перфектен изглед от всяко устройство. Не работим с готови шаблони или теми, а изграждаме всичко от нулата. Така вашият сайт ще получи уникален дизайн, който ще ви отличи от всички ваши конкуренти.

 

Какво е уеб сайт?

Уеб сайт е съвкупност от уеб страници в които по привлекателен начин се показва цялата информация за дейността на дадена фирма. Уеб сайтове обикновено са на фирми занимаващи се с производство, търговия или услуга. Чрез сайта се дава възможност на хората от целия свят с помощта на интернет връзка да получат информацията, която се съдържа в страниците на уеб сайта.

Какво е корпоративен уеб сайт?​
Изграждане на корпоративен уеб сайт

Изграждане на уеб сайт

За да създадем вашият уеб сайт ще имаме нужда информация за вашата фирма. Ако нямате готова информация може да създадем съдържание за вас, което да одобрите.

Ще имаме нужда и от снимки на продуктите или услугите с който предлагате. Ако нямате снимки можем да направим заснемане на място във вашият обект.

Сайта ще има административен панел за контрол на съдържанието. Чрез него вие ще можете  да редактирате снимките и текста, както и да добавяте нови.

Хостинг и домейн за уеб сайт

Нека да дадем малко определени за това какво е хостинг и какво  домейн. Домейна е името което ще изберете на вашият сайт. Например myname.com,  myname.bg или myname.eu. Хостинга е мястото на което ще стоят файловете и базата с данни представляващи вашият сайт.

Не се притеснявайте за това как да си купите домейн. Ние ще направим това за вас. Хостинга също е наша работа. Ще поставим сайта ви на един от нашите бързи VPS сървъри. Това е от голяма значение за бъдещото развитие на вашият сайт. Имайте в предвид, че по-бързите уеб сайтове са нареждат на по-предни позиции от търсачката Google.

SEO на корпоративен уеб сайт​

SEO на уеб сайт

SEO е важна част от вашият сайт. Ако то липсва в сайта ще влизате само вие. На практика ще бъдете неоткриваеми за хората в интернет.

Когато създаваме нашите сайтове ние винаги правим стартова SEO оптимизация. Стартовата оптимизация ще изкара сайта ви на първа страница, ако конкуренцията в тази област е слаба. Ако конкуренцията е средна можа да достигнете до втора или трета страница. При голяма конкуренция ще достигнете до четвърта или пета страница.

Сайта достига до своята максимална позиция в търсачките обикновено  от един до три месеца. Тук стигаме до момента в който трябва да преминем към следващия етап, чрез който ще достигнем до главни позиции в Google и другите търсещи машини. 

Реклама във Facebook на уеб сайт

Рекламата във facebook на вашият уеб сайт ще ви отведе веднага до вашите потенциални клиенти. Можем да рекламираме вашият сайт на определена група хора в зависимост от техните интереси или само в определен регион.

Реклама във Facebook на корпоративен уеб сайт
Реклама в Google за корпоративен уеб сайт

Реклама в Google за корпоративен уеб сайт

Рекламата в Google ще отведе вашият корпоративен уеб сайт на първа страница. Това може да се случи дори и преди оптимизацията на сайта да е свършила своята работа. Ние винаги съветваме нашите клиенти първо да изчакат появяването на сайта в търсачката и тогава да пристъпят към реклама. Това е правилният начин, защото ще получим по-добра цена за клик и по-добра позиция в рекламата. Но, ако продукта или услугата, която ще предлагате е в сезон и това ще доведе до много нови клиенти, тогава пускаме рекламата на момента. Тук целта оправдава средствата.