Уеб дизайн на корпоративен сайт - Ecobul Partner

Корпоративна уеб страница 1 - Начало

Създава на корпоративен уеб сайт

Уеб сайта е с респонсив дизайн и има перфектен изглед от всяко устройство. Дизайна беше създаден от нашите дизайнери без използването на готово тема. Всеки детайл минаваше през одобрение от клиента.

Сайта започва с логото на фирмата. В дясно от него се намира менюто за сменяне на езика. Сайта беше преведен на 4 езика с помощта на професионални преводачи.

Менюто е в зелено, а бутоните остават маркирани в сиво при влизане в отделните страници. Слайдера е със леко затъмнени снимки, тази функция дава възможност да изпъкнат текстовите послания.

Веднага след слайдера започваме с информация за фирмата. Това е и нашата основна цел. Искаме да запознаем посетителите на сайта още в началната страница .

Снимката е внимателно подбрана и показва излезлия тонера от касетата. Във всяка касета винаги остава известно количество тонер. Ако не се рециклира правилно или се изхвърли в природата, този тонер може да предизвика сериозни екологични проблеми.

За фирмата
информация за базата

Следва информация за площа на материалната база, съоръженията и информация за производственият капацитет. Данните са представени с анимация с отброяващи цифри. Нейната цел е да привлече вниманието и да може по лесно посетителя на сайта да добия представа за производствената база.

Най-отдолу представяме основните партньори на фирмата с техните лога под формата на слайдер. Слайдера се стартира автоматично, но има и възможност за ръчно превъртане и спиране.

Корпоративна уеб страница 2 - Рециклиране на тонер касети

Инсталация

Започваме тази страница с инсталацията за рециклиране на фирмата. Това е най-важната част. Без инсталация няма рециклиране 🙂 .

Инсталацията е нова, модерна и производителна. Разделя касетата напълно автоматично на нейните основни части.

Следващата важна информация, която показваме в тази част на корпоративният сайт е за технологията на отпадъчната тонер касета. Фона на тази секция не случайно е в зелено. Това е всеобщо приетия за рециклиране цвят. Свързва се с целената и чиста природа.

Технология

Завършваме тази страница с целта на рециклирането – околната среда. Снимките са подбрани така и показват, че при правилно използване на тонер касетите ще имаме чиста и красива природа.

Корпоративна уеб страница 3 - Транспорт

Тази страница на корпоративния сайт е малка, но показва много важна част от дейността на фирмата. Малко са фирмите, които предоставят собствен транспорт в този вид дейност. Затова решихме да наблегнем на тази услуга. Отделянето на страницата ще и даде по-добро индексиране в Google и другите търсещи машини.

transport

Корпоративна уеб страница 4 - Новини

novini

В тази корпоративна страница клиентите ще качват новини и важна информация за рециклирането и дейността на фирмата

Корпоративна уеб страница 5 - Разрешителни

В тази страница даваме лесен достъп на потребителите на сайта да се запознаят с разрешителните на фирмата. Разрешителните са представени в удобен PDF формат. Могат да се сваля и да се разглеждат.

razreshitelni

Корпоративна уеб страница 6 - Контакти

В страницата за контакти създадохме улеснени възможности за връзка с фирмата. Телефоните се набират с едно кликване от телефона. Формата за изпращане на емайл е стандартна и лесна за използване.

В най-долната част сме разположили Google карта, чрез която лесно всеки може да поиска навигация да обекта на фирмата.